tisdag 4 maj 2010

Ny kudde!


Fem minuter, en liten tygbit från IKEA och en symaskin... Simsalabim så blev det ett nytt kuddvar! Åh, vad jag längtat efter att sy... Det är verkligen roligt! Jag vet inte var jag skall ha kudden ännu, i köket eller i vardagsrummet? Jag får väl flytta runt den lite, men för att undvika ketchupfläckar så bör jag nog välja det senare förslaget... Fem nya kuddfodral från H&M Home levererades idag oxå, maken kommer bli galen, hahaha!
/Lisa

3 kommentarer:

  1. Snyggt! Det där tyget har jag stått och fingrat på på Ikea... Hrm... Borde kanske ta en sväng dit igen. Tack för inspirationen!

    SvaraRadera
  2. Hej igen! Nu såg jag din fråga om mina små "träd". De blir inte högre än de är när man köper dem. Däremot växer kronan. Man kan klippa den i klotform om man vill, eller bara låta den växa fritt. Stammad vit benved, heter den. Finns i gulbrokig variant också. Gissar att den är ca 150-160 cm hög. Har sett den i lägre variant också. Finns som buske också. Dvs inte uppstammad.

    Silverpäron är ett jättefint träd. Det rekommenderas för små trädgårdar, så det ska nog gå bra där du tänkt dig det. Men kolla för säkerhets skull på en plantskola. Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Vad snyggt!! Min man brukar också bli lite bindgalen, ha ha. Men det bjude jag på!!
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!