torsdag 13 december 2012

Julkrubba



Igår var Nelli & jag lediga men shit vad vi flängde... Först lämnade vi Alvin på skolan, hem en stund, sen åkte vi till Nellis förskola för att gå med till kyrkan på årets krubb-visning. Nelli ville absolut inte missa detta! Världsvan marscherade hon fram i kyrkan och var mycket delaktig under visningen. Hon svarade på frågor och sjöng för full hals, min lilla Nelli. Fick be henne låta de andra barnen få prata lite också!
Det var väldigt mysigt i kyrkan, tack U för en trevlig stund!

Sen flängde vi hem och fixade lunch, hämtade Alvin för att åka hem till en av Nellis kompisar. Efter ett par timmar var det dags att åka hem och laga middag, hämta mormor & pappa för att åka tillbaka till förskolan för Luciauppträdande. Det var Nelli & en annan flicka som stod för hela Lusse-framträdandet... De andra stod mest och såg söta ut och pedagogerna styrde inte riktigt upp verksamheten... Men, men Lucia blir ju alltid som det blir!

Pust vilken dag, egentligen skulle vi tagit in och klätt granen men det orkade vi inte... Nu blir det inte förrän på lördag på grund av kvällsaktiviteter både idag och imorgon! Jag vill få min gran i foten, nuuuuu! /Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!