måndag 30 juni 2014

Festlig lördag!

Göteborgs hamn

Älskar bubbel

 Snittar & bubbel på båten


 Älvstranden

 Skål!


 Här har jag stigit iland...

 Båten ger sig av tillbaka till Residensbron

Somrig välkomstdrink

Fantastiskt god buffé

I lördags var vi på 40-årsfest hos min kusins fru... Vi träffades klockan 18 vid Residensbron, Stora bommen. Därifrån åkte vi båt till Älvsborgsbron och sedan tillbaka till Göta älvbron och Bryggan under bron... Under båtfärden var det mingel, snittar & champagne! 

Vi hade tur med vädret! Hela förmiddagen öste regnet ner men på kvällen var det riktigt behaglig temperatur och faktiskt lite sol (trots en del moln). När vi steg iland fick vi en god välkomstdrink i form av rom och jordgubbar. Gott! Sedan var det dags för en riktigt somrig & härlig buffé, allt var så gott! Till det fick man välja rött eller vitt vin som hela tiden fylldes på av kyparna... Kaffe med avec fick vi oxå och någon chokladtryffel vilket gjorde det väldigt lätt att välja bort desserten (fniss), det är inte min grej alls! 

Tävlingar, quiz, spex, bildspel, sånger & tal underhöll under kvällen. Vid 01-snåret drog vi oss hemåt på buss, usch vad jag ogillar det! Är alldeles för bekväm, i fortsättningen får det bli taxi eller egen bil! Men men vi kom hem till slut efter att ha missat anslutningsbussen... /Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!