måndag 27 januari 2014

Konferens!

Bild från nätet

Idag blir det konferens "En förälder blir till" hela långa dagen i Göteborg! Vi skall prata om jämställdhet och hur vi får pappor/partners till den födande mamman mer delaktig. Att båda föräldrarna känner sig lika sedda, på Mvc, BB, Bvc & vården i stort! /Lisa

3 kommentarer:

 1. Ni kan ju också ta med förlossning , som blivit helt bedrövlig . Där mamman och baby live står på spel i dag. Som utsätter pappan för en skräck att stå bredvid som ingen bryr sig om , slängas ut när det blir akut . Ingen som bryr sig om pappan skulle behöva prata om det värsta han varit med om när sambo och blivande barnet håller på att dö. Förlossning idag är ett spel på liv och död.

  SvaraRadera
 2. Självklart pratade vi även om förlossning!
  Tragiskt hur det blivit, tycker synd om alla föräldrar och personal! Själv lämnade jag akutsjukvården (medicn-sjuksköterska) för att överleva! Vet att många barnmorskor gör samma sak!

  Själv jobbar jag på Bvc så det är där jag kan förändra! Tycker det är jätteroligt när båda föräldrarna är med!

  SvaraRadera
 3. Ps. Ni kan ta upp detta med er Bvc-ssk så kanske hon kan lotsa er vidare. Det finns t ex psykologer kopplade till Bvc där man kan få hjälp och stöd eller bara prata av sig!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!