tisdag 13 maj 2014

Inte ett moln...

...så långt ögat kan nå! Inte en droppe regn på flera dar! Vi är hemkomna efter en helt underbar semestervecka på Gran Canaria! Vi har haft så fint väder, tänk att det kan vara 22 grader klockan 21 på kvällen!? Strålande sol och värme hela veckan...  

All inclusive måste ju vara det enda bästa sättet att semestra med barn!? Så smidigt & lyxigt! Vi fick jättegod mat hela veckan och massor att välja mellan. Men efterrättsbuffé efter frukost/lunch/middag kändes lite väl onödigt! Men jag kunde motstå alla frestelser (var ingen frestelse men ändå?) och det känns så bra! Åt ingen eftersätt/glass på hela veckan och drack ingen läsk, dock lite juice... Åt något mycket godare i form av melon/jordgubbar/annan frukt och så bubbelvatten... Gott gott!

Jag kommer att sakna mina dagliga promenader (på egen hand) längs havet och så vattengympan i poolen! Jag kommer sakna den datorfria tid vi hade med barnen (inga platta/dataspel på hela veckan då vi lämnade allt i Sverige). Jag kommer sakna att bara kunna gå rätt ut utan att behöva pälsa på sig... Jag har dock saknat kranvatten & svenskt kaffe! Det är ju alltid lite skönt att komma hem och jag är så tacksam att vi inte blev sjuka där nere och att flygresorna gick bra!

/Lisa

1 kommentar:

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!