söndag 18 augusti 2013

Trappa i förvandling

 Nålfiltat
 
 Vitmålat
 
I tisdags hade vi en mattläggare på besök... Han lade grå nålfilt i vår trappa som nu ändrat utseende igen! Det vitmålade var alltför svårt att mäkta med... Trots intensiv dammsugning såg det den alltid dammig & smutsig ut... Man dammsög sig upp och när man gick ner igen var det dags att damma igen... Så tråkigt! Med nålfilten stannar liksom dammet kvar tills man är redo?! Kanske kan dammsuga varannan dag istället?! Det blev lite mörkare i trappartiet men det blev ändå så bra!

Om ni vågar titta så visar jag nedan en bild på hur trappan såg ut (fram till fem minuter efter at vi fått nyckeln till huset) för fyra år sedan! Tanten som bodde här innan var lite bekymrad över om vi skulle vara nöjda med flyttstädningen och vi bara tittade på varandra, maken & jag, och tänkte båda "det spelar nog ingen som helst roll hur det är städat, vi skall ju riva ut allt..." Men vi sa inget!

 Hujeda!

Jag skall ta en bild på nålfiltstrappan i dagsljus och visa en annan dag... Alla bilder från i tisdags var så gula på grund av dåligt ljus men en liten sneak peak kunde jag visa i alla fall!  /Lisa

1 kommentar:

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!