söndag 9 september 2012

Första barnkalaset

 God glasstårta med tresmak, vispgrädde & minimarshmallows

 Obligatoriska chokladbollar! Och flaggmuffins...

 Ny blåsteknik - håll för öronen & blås!?

 Glad storebror

Goa kompisar! Nils i mina första glasögon från 1995...

En slagen hjälte!

Igår var det dags! För Nellis allra första barnkalas... Äntligen! Hon fyller år mitt i sommaren så tanken var att ha kalaset i våras men helgerna räckte inte till... De första inbjudningskorten skrevs till augusti men då glömde mamman dela ut/posta dem! Så igår, Nelli hade bjudit in tre syskonpar där det lilla syskonet är som Nelli i ålder och det stora ungefär som Alvin! Ett syskonpar lämnade återbud på fredagen, med en tveksam ursäkt.

Nils & Sigge kom klockan 11.00 men sen väntade vi på E & L...Och väntade... Sen skickade jag sms, facebook-meddelande för att sen ringa... De hade tagit fel på dag! Blev lite ledsen i ögat men så körde vi på! Åh, vilket mysigt kalas vi hade... Vi åt, fikade, fiskade (med riktigt fiskespö med vev), lekte inne & ute. Det gick så bra att jag skickade sms att föräldrarna inte behövde hämta dem den utsatta tiden 13.00, utan att de gärna fick stanna och så blev det! Tack bröderna Rönnblom för att ni förgyllde Nellis dag!

På eftermiddagen kom E & L med sin mamma (på efterfest) och då kalasade vi igen! Så trevligt! Tack för att ni kom! Alltid kul att ha er här!

Kram Lisa

1 kommentar:

  1. Härligt kalas för gänget! Skrattade gott åt kortet med Nils och glasögonen... kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!